Meniu
Cosul tau

Livrare la domiciliu

 Casa de comenzi online

Casa de comenzi cu produse alimentare si nealimentare

 Casa de comenzi online cu produse alimentare si nealimentare este solutia ta ideala de a castiga timp si bani. In site-ul nostru cumparaieftin.ro - casa de comenzi puteti gasi toate produsele alimentare de care aveti nevoie acasa sau la biroul dumneavoastra, produse pe care le folositi in mod obisnuit alaturi de familie, sau produse de protocol pe care le comandati de obicei in firma dumneavoastra. Produsele nealimentare se gasesc, de asemenea, intr-o gama foarte variata: produse consumabile bucatarie, baie sau birou, odorizanti pentru incaperi sau baie, produse de curatenie de cea mai buna calitate si de la cele mai mici preturi, produse de unica folosinta, accesorii baie, acesorii birou, accesorii bucatarie, produse online de curatenie si protectia muncii. Pentru ce sa va pierdeti timpul in supermarket sau hypermarket daca la Cumparaieftin.ro gasiti o casa de comenzi online cu toate produsele de care aveti nevoie? Alaturi de produsele alimentare: lapte, lapte pentru cafea, cafea, ciocolata calda, suc, apa, apa plata, minerala, produse de panificatie, produse din carne, produse de post, bauturi alcoolice sau racoritoare etc., avem, de asemenea, o categorie intreaga de fructe si legume, fructe proaspete si legume proaspete, dar si legume congelate, fructe exotice si fructe confiate. Casa de comenzi cu produse alimentare si nonalimentare va asigura calitatea produselor selectionate cu grija pentru cele mai mari pretentii si cele mai diverse gusturi.

 

 Casa de comenzi cu papetarie online si birotica online

 In magazin online Cumparaieftin.ro veti gasi toata papetaria de care aveti nevoie la birou cat si mobilier de birou. Acum papetaria din casa de comenzi online Cumparaieftin.ro incearca sa aibe cele mai mici preturi de pe piata online. Poti comanda de oriunde si poti comanda oricand ! Cu livrare directa la biroul dumneavoastra sau cu livrare la domiciliu, scapati de grija papetariei ! In categoria papetarie din casa de comenzi Cumparaieftin, veti gasi atat produsele obisnuite de papetarie, hartie de xerox, pixuri, instrumente de scris si corectura, caiete, bibliorafturi, mape etc., cat si produse de decorat biroul si mobilier pentru birou, scaune directorale, rafturi, dulap, scaune vizitator, mobilier metalic, tehnica de birou si produse IT, dar si produse de curatare si intretinere IT.  Papetarie ieftina in magazinul online cumparaieftin.ro este ajutorul tau care te scapa de griji si cu livrare gratuita.

Casa de comenzi pachete promotionale pachete cadou si produse speciale de sarbatori

 Sarbatorile si ocaziile speciale nu trec neobservate, de aceea casa de comenzi online Cumparaieftin le considera un prilej de a face o bucurie celor dragi cu diverse cadouri, surprize, pachete cadou si produse speciale. Seturi de cosmetice la promotie, cosuri cadou pentru cei dragi, produse de ingrijire personala imbracate de sarbatoare si cosuri cadou cu produse la alegerea dumneavoastra, toate acestea in magazinul online Cumparaieftin le gasiti la preturi exceptionale, fara concurenta, la fiecare sarbatoare!

Produsele comandate se livreaza de catre agentii nostrii pe raza Bucuresti si localitatile limitrofe.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

 

Livrarea comenzilor in Bucuresti se efectueaza dupa cum urmeaza:

 • Produsele din categoriile Supermarket sau Papetarie sunt livrate la adresa mentionata daca comanda este de cel putin 100 lei.

  Daca comanda totala nu este mai mare sau egala de 50 lei comanda dumneavoastra din categoriile mentionate mai sus nu va putea fi lansata. In anumite cazuri exista si exceptii si prin urmare va rugam sa ne contactati telefonic.

 

 • Livrarea comenzilor in afara Bucurestiului se efectueaza dupa cum urmeaza:
 • In cazul expeditiilor in afara Bucurestiului comenzile vor fi trimise prin Curier Rapid, iar calculul va fi facut astfel:

   

  plic documente (max. 500 gr.) - 12.8 RON/exp.

  colete (primul kg.) - 19 RON/exp.

  fiecare kg. in plus -1.8 RON

  1.8 lei/pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei Fun Curier.

  Pret ramburs - 19 RON/exp.

   

  preturile curierului rapid exprimate aici nu contin TVA.

  ATENTIE!

  Clientii care doresc sa comande div. produse perisabile cu livrare prin curier rapid in tara isi asuma raspunderea pentru calitatea lor la destinatie.
  Spre exemplu daca comandati produse congelate, desi noi le ambalam in pungi frigorifice, la curierat rapid nu sunt tinute in congelatoare si probabil ca se vor dezgheta dupa o calatorie de 24 de ore.

  In situatiile in care atunci cand lansati o comanda, si dvs. indepliniti conditiile de livrare gratuita, iar site-ul la plata ramburs va calculeaza cei 15 lei pentru livrare, va trebui sa nu o luati in calcul, aceasta neaplicandu-se la factura finala.


  VA MULTUMIM  SI VA URAM SPOR LA CUMPARATURI !