Meniu
Cosul tau

Despre noi

SAF SRL este o companie infiintata in 1997 care detine mai multe site-uri printre care si www.cumparaieftin.ro destinat cumparaturilor online.


  Date de identificare

  • S.C. SAF Metropolitan Provider S.R.L.

  • C.I.F.:RO 9548750

  • Nr. Reg. Com.: J23/3961/2018

  • Punct de lucru: Bd. Lacul Tei Nr. 102, sector 2, Bucuresti

  • Cont Bancar: R054BTRL04401202E68511XX

  • Banca: Banca Transilvania Ag. Lacul Tei

   Telefon

  • Romtelecom: 021 242.77.84

  • RDS: 031 805.69.52


  Conditii de utilizare

Important!

    Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte de baza, pentru a nu avea probleme cu utilizarea site-ului CumparaIeftin.ro:

  • folositi o rezolutie de 1024x768 pixeli si o adancime de culoare de minim 16 biti;
  • nu folositi mijloace de anonimizare la utilizarea site-ului (servere proxy, ip spoofing, etc.), cand va logati sau cand completati formularele de comanda. Acest lucru va fi considerat tentativa de frauda iar comanda sau inregistrarea utilizatorului nou vor fi ignorate.

Ce riscuri implica utilizarea unui magazin online?
    Nici unul, deoarece puteti achita comanda la livrare.

Comanda minima, pentru validare, este de 100 lei!

    Va rugam sa urmariti cu mare atentie conditiile descrise in formular.
    In cazul in care doriti ca livrarea sa se faca la alta adresa decat cea a titularului de cont (cazul cadourilor) trebuie sa achitati comanda anticipat, in acest caz va vom cere detalii atunci cand se face validarea comenzii.

Toate preturile afisate au TVA inclus!


Clientul trebuie sa fie de acord cu Termenii si conditiile stipulate mai jos:


CumparaIeftin.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare fata de client.
Datele inregistrate in fisa contului vor fi verificate din punct de vedere al veridicitatii si al functionalitatii, in concordanta cu cerintele magazinului. In cazul in care se constata informatii eronate, contul creat va fi sters.
Comenzile care nu intrunesc conditiile de baza nu vor fi luate in calcul.

Conditii generale

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. CumparaIeftin isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:
Acest site este intretinut si administrat de SC SAF Metropolitan Provider SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.cumparaieftin.ro, va fi denumita Client.

Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.cumparaieftin.ro), va fi denumita site-ul CumparaIeftin.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul CumparaIeftin, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului CumparaIeftin este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului CumparaIeftin in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului CumparaIeftin a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului CumparIeftin beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica, specificata pe eticheta produsului.

Taxe suplimentare:
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI CumparaIeftin SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL CumparaIeftin, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI CumparaIeftin SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Produsele comercializate:
CumparaIeftin nu detine marfa pe stoc. Furnizorii nostri sunt importatorii si producatorii de produse alimentare si nealimentare, centrele en-gros, magazinele CASH & CARRY, etc. Ne rezervam dreptul de a livra comanda Dvs. in limita stocului existent la acestia. De asemenea, oferta de produse si preturile aferente acestora sunt supuse modificarilor in functie de conditiile impuse de piata (inflatie, modificarea cursului valutar, etc.). Comanda Dvs. se poate transmite prin fax, telefon sau e-mail. Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda. Tot telefonic se va stabili, de comun acord, ora exacta de livrare in functie de datele inregistrate in formularul de comanda. Comanda care nu face obiectul validarii nu va fi livrata.

Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare.
Produsele sunt verificate din punct de vedere al termenelor de garantie, al aspectului exterior integru si sanatos

Daca sunteti de acord cu conditiile de utilizare speram ca ati gasit un magazin pe gustul dumneavoastra, unde puteti efectua cumparaturi online, comod si usor, de acasa, de la serviciu sau de oriunde exista un computer legat la Internet.

Va multumim!