Meniu
Cosul tau

Conditii de returnare

Orice produs cumparat de pe site-ul CumparaIeftin, poate fi returnat in termen de 10 zile de la data primirii.

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de CumparaIeftin beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.

Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului (exceptie facand sigiliul pachetului) si a produsului livrat.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile. In cazul achitarii produselor prin cardul bancar, direct pe site-ul nostru, veti primi o notificare prin e-mail, imediat ce contravaloarea produselor a fost returnata.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului, produsul trebuind a fi predat la sediul nostru din Bd. Lacul Tei, nr. 102, Sector 2, Bucuresti. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a certificatului de garantie si a facturii fiscale. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), CumparaIeftin isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Scopul nostru este confort si satisfactie 100%: comanda, livrare, customer service. Daca nu sunteti multumit(a) de produsul cumparat (din orice motiv), va rugam sa ne trimiteti email la adresa office@cumparaieftin.ro. Promitem sa facem totul pentru a-ti indeplini cerintele!